Lattialämmitys

Villasukkia on kiva pitää, jos niiden käyttö perustuu vapaaehtoisuuteen. Jos ne kuuluvat kotiasustukseen siksi, että lattia on kylmä, häviää joululahjasukkien viehätys. Lattialämmityksellä varustetussa kodissa eivät varpaat palele. Lattialämmitys takaa pehmeän miellyttävän lämmön lattianrajasta kattoon saakka.

Lattialämmitys – kodikasta lämpöä lattiasta kattoon

UMEN floor -lattialämmitys on juuri sinun kotiisi räätälöity järjestelmä. Suunnittelemme järjestelmän kohteen mukaan, ja otamme huomioon esimerkiksi ikkunoista aiheutuvan lämpöhävikin. Toteutamme lattialämmityksen laadukkaalla tekniikalla kuten moni muukin. Mutta meiltä saat järjestelmän, joka on juuri Sinun kotiasi varten räätälöity.

Mukavuuden lisäksi vesikiertoinen lattialämmitys on myös energiaa ja lompakkoa säästävä ratkaisu. Sen avulla lämmityskustannuksiin saadaan jopa 20 prosentin säästöt.

Allergikolle vesikiertoinen lattialämmitys on hyvä ratkaisu sillä ei se aiheuta virtauksia, jotka saavat pölyn leijailemaan. Täysin näkymättömänä ratkaisuna siinä ei myöskään ole pölyvarastoina toimivia näkyviä putkia kuten vesikiertoisissa patterijärjestelmissä.

Tasainen ja mukava lämpö

Tasainen ja mukava lämpö ovat ensimmäisiä asioita, jotka tulevat mieleen vesikiertoisesta lattialämmityksestä. Nämä toki ovat sen suosion kulmakiviä, mutta ne ovat vasta alkua.

Vesikiertoisen lattialämmityksen mukavuus perustuu siihen yksinkertaiseen asiaan, että sen ansiosta huoneen lämpö on oikeassa paikassa. Kun lattianrajassa on lämmintä, tuntuu koko huone lämpöiseltä. Lämmin ilma kohoaa ylöspäin, mikä tarkoittaa sitä, että huonetta ei tarvitse lämmittää turhan lämpimäksi. Lämmön tasainen jakautuminen on paitsi mukavuutta, myös energiatehokkuutta.

 

Juuri sinun kotisi tarpeisiin räätälöity lattialämmitys

UMEN floor -lattialämmitys on juuri sinun kotisi tarpeisiin räätälöity järjestelmä. Suunnittelemme järjestelmän kohteen mukaan, ja otamme huomioon esimerkiksi ikkunoista aiheutuvan lämpöhävikin.

Toteutamme lattialämmityksen laadukkaalla tekniikalla kuten moni muukin, mutta meiltä saat järjestelmän, joka on juuri Sinun kotiasi varten räätälöity. Homma toteutuu taatusti aikataulussa, sillä teemme työn oman talon väellä. Aikaa ei kulu hukkaan missään vaiheessa, sillä tarvikkeetkin meillä ovat omasta takaa.

Tiesitkö tämän lattialämmityksestä?

Mihin sopii? Kustannukset Turvallinen ja terveellinen

UMEN floor sopii kaikenkokoisiin tiloihin

Tilan koko ei millään lailla rajoita UMEN floor -lattialämmityksen asennusta. Asia onkin oikeastaan aivan päin vastoin. UMEN floorantaa aina lisää avaruutta ja mahdollisuuksia pieneenkin tilaan ja selkiyttää ja helpottaa ison tilan käyttöä tehokkaasti, kun ulkoisia lämmityselementtejä ei ole näkyvissä.

Ja kun lämpöä halutaan siirtää ulos vaikkapa pihalaatoituksen tai autotallin eduksen alle, se käy UMEN floor -systeemin avulla kätevästi.

Energiaa ja lompakkoa säästävä ratkaisu

Mukavuuden lisäksi vesikiertoinen lattialämmitys on myös energiaa ja lompakkoa säästävä ratkaisu. Sen avulla lämmityskustannuksiin saadaan jopa 20 prosentin säästöt.

Toisin kuin voisi kuvitella, on vesikiertoinen lattialämmitys edullisempi toteuttaa kuin vesikiertoisen keskuslämmityksen patteriverkosto. Se on myös äärettömän helppo ja huoleton lämmitysmuoto, sillä lupaamme järjestelmän putkien kestävän ainakin 50 vuotta.

UMEN floor -lämpölattia sopii mihin tahansa energianlähteeseen liitettäväksi: maalämpö, sähkö, puu, öljy, kaasu, kaukolämpö, turve, pelletti ja jopa aurinkoenergia. Ja kiertoveden lämmitystapa on vapaasti vaihdettavissa energian hinnan tai laadun mukaan. Kun talo lämpiää lattiasta, voidaan huoneen lämpötilaa laskea jopa parilla asteella ilman, että mukavuus millään lailla vähenee. Aste, kaksi alemmaksi vähentää lämmityskustannuksia jopa 15 prosenttia.

Lämmin lattia on mukava

UMEN floor -lämpölattia on turvallinen ja terveellinen. Lämpö leviää huoneeseen tasaisesti ja pehmeästi.  Ei polttavia pintoja tai teräviä kulmia – vain lämmin lattia: kätevää ja hyvin mukavaa.

Harkitsetko maalämmitystä tai muita lämmitysratkaisuja?

Jätä puhelinnumerosi alle niin soitamme sinulle pian. Voimme miettiä yhdessä olisiko maalämpö tai jokin muu lämmitys sinulle paras ratkaisu: