Ilma-Vesi lämmitys

Hurjaa vauhtia kehittyvä Ilma-vesilämmitys sinunkin kotiisi. Ilma-vesilämmityksellä saadaan n. 40-66% säästöt perinteisen omakotitalon lämmöntuotantoon.

Ainoaksi lämmöntuottajaksi tai nykyisen rinnalle

Umen-lämmöllä on pitkä kokemus ilma-vesilämpöjen myynnistä ja asentamisesta. Ilma-vesipumppumme ovat Ruotsalaista suunnittelua ja laatua.

Pumppumme voidaan asentaa joko ainoaksi lämmöntuottajiksi tai sitten olemassa olevan rinnalle, jolloin säästöt vanhaan järjestelmään verrattuna ovat huomattavat, mutta investointikustannukset pienet. Silloin vanha järjestelmä toimii kulutushuipuissa apuna ja lisäksi lämpimän käyttöveden tuottajana.

Ilma-vesilämmön voi asentaa melkein minkä tahansa järjestelmän rinnalle.

Ilma on ilmaista

Lämmönlähteenään ilma-vesipumput käyttävät ilmaa, luonnosta ilmaiseksi saatavaa uusiutuvaa energiaa. Pumppujen hiilidioksidipäästöt ovat minimaaliset. Tehokkaat pumppumme maksavat itsensä nopeasti takaisin. Toimintavarmoina myös Suomen kylmissä olosuhteissa pumput tuottavat lämpöä ja lämmintä käyttövettä talosi tarpeisiin.

Ilma-vesilämpöpumppu toimii samalla periaatteella kuin ilmalämpöpumppu, mutta lämpö siirretään ilman sijasta veteen. Ilma-vesilämpöpumpun säästöpotentiaali on suurempi kuin ilmalämpöpumpun, koska myös talon käyttövesi pystytään lämmittämään ilma-vesilämpöpumpulla.

40-66% lämmöntuotannon säästöt

Mittauksien mukaan perinteisestä kotitalouden lämmöntuotannosta voidaan säästää 40–66 % energiaa lämpöpumppua hyödyntämällä.

Olemme toimittaneet ilma-vesilämpöpumppuja kaikenlaisiin kohteisiin pientaloista isoihin yksiköihin saakka. Kokemuksemme ja ammattitaitomme takaavat että saat oikeanlaisen ja oikein mitoitetun ja asennetun pumpun.

Käytämme käytössä hyviksi koettuja Thermian ja Niben pumppuja.

Ostamalla Umen-lämmön toimittaman ilma-vesilämmön, voit olla varma että saat toimivan ja kustannustehokkaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Harkitsetko maalämmitystä tai muita lämmitysratkaisuja?

Jätä puhelinnumerosi alle niin soitamme sinulle pian. Voimme miettiä yhdessä olisiko maalämpö tai jokin muu lämmitys sinulle paras ratkaisu: