Kuluttaja-asiakaskokemus

Maalämpöä hankkiessani katselin lähtökohtaisesti ensin määrättyjä merkkejä ja kun samalla kuulin myönteisiä suosituksia tuttavaltani Umen-lämmöstä, niin käännyin ko. firman puoleen. Hyvin paljon vaikutti henkilökunnan luotettavuus päätöksentekoon.

Kaupanteko sujui todella hyvin. Sain sopimukseen kaikki ne asiat, jotka halusin. Olen  joskus niissä asioissa poliisitaustani vuoksi jopa kiusallisenkin tarkka. Asioita ei  tarvinnut jättää yleisen olettaman varaan, ”että niinhän se tietenkin toteutuu”, vaan asiat piti olla myös  sopimuksessa sanottuna. Uskon, että Umen-lämmön edustaja huomioi uudetkin asiakkaat samalla tavalla.

 

Järjestelmän asennus sujui erittäin nopsasti ja tarkasti sovitussa aikataulussa, vaikka tekninen tila oli aika vaikea.

 

Kuten edellä ilmenee yrityksen toiminta oli hyvää. Vähintään yhtä  tärkeää on se, että näinkin kalliin hankinnan jälkeen asiakasta  ei jätetä yksin. Olen saanut huollon ja neuvonnan koko tämän 9 vuoden aikana nopeasti ja asiantuntemuksella toteutettuna.

 

Niille ihmisille, jotka harkitsevat maalämpöön siirtymistä,  voin tiedoksi  kertoa, että kokonaisenergiakuluni pieneni 5700 eurosta noin 3000 euroon vuodessa, lähes 50 prosenttia. Minulla kului aikaisemmin muun muassa  n. 4000 litraa öljyä. Talo on iäkäs, 300 neliötä ja ei niin turhan tiiviiksi rakennettu – onneksi.

 

Kari Myllyniemi

Poliisimestari, h.c. kunnallisneuvos,

ex-kansanedustaja

Harkitsetko maalämmitystä tai muita lämmitysratkaisuja?

Jätä puhelinnumerosi alle niin soitamme sinulle pian. Voimme miettiä yhdessä olisiko maalämpö tai jokin muu lämmitys sinulle paras ratkaisu: