Maalämpö

Maalämpö on puhdasta ja uusiutuvaa energiaa. Lämmitysmuotona se on riskitön ratkaisu, jonka käyttökustannukset ovat vain noin kolmannes suoran sähkölämmityksen kustannuksista.

Maalämpö – Puhdas, edullinen, huoleton

Muihin lämmitysmuotoihin verrattuna maalämmön ekologiset ja taloudelliset edut ovat kiistattomat. Tarvitsetko lisää perusteluita? No, tässä niitä nyt kuitenkin tulee.

UMEN heat -maalämpö on helppo, kustannustehokas ja vaivaton. Kokonaiskustannukset ovat tiedossa kaupanteon hetkellä eikä yllättäviä menoeriä tule. Maalämpö on edullisin valinta kaiken kokoisiin kohteisiin, ja sen hyödyt ovat sitä suuremmat, mitä suurempi lämmitettävä ala on.

Yksilölliset maalämpöratkaisut

Järjestelmämme rakennetaan yksilöllisesti ja ammattitaidolla suunnittelemme ja mitoitamme ja mitoitamme kaikki kohteet yksilöllisesti. Asentajamme ja työnjohtamme ovat koulutettuja alan ammattilaisia.

Lisäksi takaamme, että saat nukkua yösi rauhassa, sillä mahdollisissa ongelmatilanteissa apu on lähellä seitsemänä päivänä viikossa.

UMEN heat on laadun tae:

  • hyvin suunniteltu
  • asiakasta neuvotaan valitsemaan oikeanlainen tuote
  • osaava asennus
  • loppusäädöt
  • tuotemerkkeinä Thermia, Nibe, Mitsubishi, sekä muut merkit jos kokonaisratkaisun kannalta sopivia

Maalämpöpumpun osuus maalämmöstä on n. 30 % ja 70 % myyjäliikkeen osaamista.

Kylmalaiteliiketodistus

Tiesitkö tämän maalämmöstä?

Kustannukset Lämmönkeruu Käyttö ja ylläpito Ekologisuus

Kustannukset kolmanneksen verrattuna suoraan sähkölämmitykseen

Maalämmön käyttökustannukset ovat vain noin kolmannes suoran sähkölämmityksen kustannuksista.

Maalämpöä käytettäessä sähköä kuluu vain kompressorin käyttöön. Sähkön kulutus maalämmöllä lämmitetyssä talossa on noin kolmannes siitä määrästä, mikä kuluu suorasähkölämmitystalossa. Maalämpö on sitä kannattavampi ratkaisu, mitä isompi rakennus on lämmitettävänä ja mitä enemmän energiaa lämmitykseen kuluu.

Lämpöä maasta

Yleisimmin maalämpö kerätään kallioperään poratusta lämpökaivosta. Suomessa maaperän geoterminen lämpö 200 metrin syvyydessä on noin 10 astetta. Auringon lämpöenergia puolestaan ulottuu Suomen oloissa noin 10 metrin syvyyteen.

Maaperään varastoitunutta lämpöä kerätään talteen vaakasuoraan noin metrin syvyyteen asennettavalla putkistolla.

Kestävä järkiratkaisu

Maalämpö on huoleton ratkaisu vuosiksi eteenpäin. Edullisten käyttökustannusten lisäksi sen helppokäyttöisyys lisää asumismukavuutta. Maalämpöjärjestelmän tekniikka on nykyisin erittäin kestävää. Järjestelmän kompressori kestää helposti jopa kaksikymmentä vuotta!

UMEN maalämpöratkaisu on järkiratkaisu. Teemme sen alusta loppuun ammattitaidolla. Meiltä löytyvät suunnittelu, asennus ja tarvikkeet kaikki samasta osoitteesta. UMEN heat on helppo ja vaivaton.

Ekologista ja uusiutuvaa energiaa

Maalämpö on sataprosenttista uusiutuvaa energiaa. Maalämpö tarkoittaa sekä maaperään, vesimassaan tai kallioperään varastoitunutta auringon lämpöenergiaa, että maaperän geotermistä lämpöenergiaa.

 

Harkitsetko maalämmitystä tai muita lämmitysratkaisuja?

Jätä puhelinnumerosi alle niin soitamme sinulle pian. Voimme miettiä yhdessä olisiko maalämpö tai jokin muu lämmitys sinulle paras ratkaisu: